LOGO A-space expo: expositieruimte te huur in Antwerpen

Ruimte voor architectuur

Enkel het noodzakelijke bouwen met een minimum aan materialen  en een maximaal ruimtelijk rendement. Ruimte voor nieuwe ideeĆ«n in een wereld in volle transitie.

Erfgoed als grondstof. Duurzaamheid begint in essentie bij het gebruiken van wat er al is.  Met een minimum aantal strategische ingrepen beogen we projectsites en gebouwenclusters opnieuw geschikt te maken voor gebruik. Om in het bestaande oplossingen te zien heb je enkel verbeelding nodig.

Nieuwbouw als oplossing. Compact en geconnecteerd wonen is de beste manier om biodiversiteit en de natuur te ontzien. Vervangingsbouw als katalysator naar kwalitatieve woonomgevingen met een hogere densiteit en antwoord op de vraag naar meer ruimtelijk rendement.

Meer met minder. De schaarste aan ruimte en grondstoffen zullen we niet oplossen door meer te bouwen van wat we al hebben. Een innovatieve,  ecologische verantwoorde ontwerpvisie is voor de hand liggend en niet vergezocht. 

Het portfolio toont de zoektocht naar de essentie van architectuur. Met de door de jaren heen opgebouwde know-how en ontwikkelde visie bij Verdickt & Verdickt werkt studio A-SPACE verder aan een selectie van projecten die door hun structurele eenvoud, architecturale generositeit en duurzaamheid de tijd trotseren.

A-SPACE studio

A: Biekorfstraat 55; 2060 Antwerpen
E; info@a-space.be
M: 04 76 50 33 24

Follow us on instagram

logo instagram

Verdickt & Verdickt architecten, architect antwerpen, belgische architecten, renovatie, herbestemming, architectuur, duurzaam bouwen,