LOGO A-space expo: expositieruimte te huur in Antwerpen

Ruimte voor architectuur en kunst

A-SPACE is een in Antwerpen gelegen architectuur & artstudio opgestart door Carl Verdickt. De studio specialiseert zich in essentiële architectuur, handgemaakte murals en sculpturale objecten.

Na de architectuurstudies in Antwerpen en Parijs en een stage bij Bob Van Reeth was hij medeoprichter van het bureau Verdickt & Verdickt, waarmee de architectenbroers een mooi palmares van onderscheidingen verzamelden. Door de opgebouwde architecturale visie en de impact van het bouwen op de groeiende schaarste aan grondstoffen, ruimte en natuur verbreedde de focus van het gebouwde object naar de ruimte die ontstaat tussen het gebouwde.

Na een 7-jarig academisch traject van de opleidingen schilderkunst en keramiek aan het DKO van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen werd de studio A-SPACE opgericht waarmee Carl zijn architectuur en kunstprojecten verder vormgeeft. 

Carl’s architectuur en landschapskunst zijn innig verbonden met elkaar in de ‘genius loci’ en de overtuiging dat de oplossing in de plek zelf ligt. Architecturaal bouwt hij vernieuwende gebouwen die er al waren, artistiek verbeeldt hij fictieve landschappen waarin we verwijlen. 

foto-carl

A-SPACE studio
Multidiciplinaire architectuur & artstudio.

A-SPACE expo
Tentoonstellingsruimte voor kunstenaars en platform voor hedendaagse kunsten.

A-SPACE 

A: Biekorfstraat 55,  2060 Antwerpen
E; info@a-space.be
M: 04 76 50 33 24

Follow us on instagram

logo instagram